Auton huolto merkkiliikkeessä Kauhavalla

hyundai logo Nettiauto vaihtoautot

Kauhavan Auto Oy on autojen myynti- ja huoltoliike, jolta saat pitkää kokemusta ja vahvaa ammattitaitoa kaikissa autoihin liittyvissä kysymyksissä.

Huollamme kaiken merkkiset autot ja tarjoamme merkkihuoltoa Hyundain autoille. Ota meihin yhteyttä ja varaa aika auton huoltoon!

Huollot ja korjaukset ammattitaidolla kaikille merkeille

Autohuoltomme Kauhavalla tarjoaa kaikki tarvitsemasi huolto- ja korjauspalvelut yhden ja saman katon alta. Huollamme kaikki henkilö- ja pakettiautot merkkiin katsomatta. Teemme esimerkiksi määräaikaishuollot valmistajien huolto-ohjelmien mukaan.

 

Aina hyvä huolto ei kuitenkaan riitä pitämään autoa kunnossa. Auton osat kuluvat ajan saatossa ja tuovat mukanaan vikoja, ja joskus auto saattaa jättää tien päälle aivan yllättäen. Syynä voi olla esimerkiksi kolari tai tekninen vika. Me hoidamme autosi kuntoon vahvalla, usean vuosikymmenen kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Hyundai-merkkihuollot ja -varaosat

Olemme erikoistuneet Hyundain autojen huoltoihin ja korjauksiin. Toimimme Hyundain valtuutettuna huolto- ja varaosaliikkeenä Kauhavalla. Avullamme varmistat autosi takuun ja jälleenmyyntiarvon säilymisen. Teemme huollot valmistajan vaatimusten mukaan.

 

Henkilökuntamme on Hyundain kouluttamaa. Meillä on käytössämme uusimmat Hyundain testilaitteistot sekä merkki- ja mallikohtaiset työkalut. Käytämme vain alkuperäisiä Hyundai-varaosia tai Hyundain hyväksymiä varaosia. Monia varaosia meiltä löytyy suoraan hyllystä, ja tarvittaessa tilaamme nopeasti lisää. Yleensä puuttuvien varaosien saapuminen vie yhdestä kahteen päivää.

 

Tarkistamme huollon yhteydessä valmistajan avoimet tehdaskampanjat ja teemme tarvittavat lisäasennukset autoosi veloituksetta.

Kysy lisää!

Myymme myös vaihtoautot

Pohditko auton vaihtoa? Myymme kattavaa valikoimaa huollettuja ja katsastettuja vaihtoautot. Voit tutustua valikoimaamme helposti verkossa. Saat meiltä vanhasta autostasi kilpailukykyisen hinnan, ja tarvittaessa lunastamme autosi loppuvelan. Myös rahoitus vaihtoautolle järjestyy. Henkilökuntamme kertoo mielellään lisää, joten ota yhteyttä!

Lue lisää