Monipuolinen valikoima vaihtoautoja Kauhavalla

Vaihtoautot

Kauhavan Auto Oy tarjoaa monipuolisen valikoiman käytettyjä ajoneuvoja. Löydät meiltä laadukkaat henkilöautot, pakettiautot, matkailuautot sekä työkoneet.

Kaikki valikoimamme ajoneuvot ovat huollettuja ja katsastettuja. Tutustu vaihtoautojen valikoimaan helposti Nettiautossa tai tule käymään autoliikkeessämme Kauhavalla!

 

Tarjoamme lisäksi huoltopalvelut.

Katso myynnissä olevat vaihtoautot

Valikoimaamme kuuluu henkilöautoja, pakettiautoja sekä työkoneita. Kaikki meillä myynnissä olevat autot ovat ehjiä, kuntotarkastettuja ja katsastettuja, joten pääset heti liikkeelle turvallisesti.

 

Voit tutustua valikoimaamme helposti Nettiautossa. Syötä autohakuun etsimäsi auton merkki tai malli ja löydä tuleva ajoneuvosi. Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä jos sinulla on kysyttävää. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse ja lomakkeen avulla. Tervetuloa myös liikkeeseemme Kauhavalle!

Vaihtoautot

Tarjoamme rahoituksen

Saat meiltä halutessasi myös rahoituksen vaihtoautolle. Uusimpiin autoihin tarjoamme 1,9 prosentin koron. Korko määräytyy tapauskohtaisesti – henkilökuntamme kertoo mielellään lisää.

 

Tiesithän että voit hankkia auton jopa ilman käsirahaa osamaksulla. Kun ostat auton osamaksulla, ostettava auto toimii lainan vakuutena. Et siis tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia. Auton omistajuus säilyy rahoittajalla, kunnes viimeinen osamaksuerä on maksettu.

 

Teemme kanssasi osamaksusopimuksen ja autamme kaikissa rahoitukseen liittyvissä asioissa – kysy rohkeasti lisää!

Yhteystiedot

Myy vanha autosi meille vaihdossa

Ostamme vaihdossa vanhan autosi. Tarjoa meille omaasi täyttämällä oheinen lomake, niin me teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen. Tarvitsemme tarjousta varten tiedot auton rekisterinumerosta ja mittarilukemasta. Voit halutessasi kertoa myös muita mielestäsi tärkeitä tietoja.

 

Ostaessamme auton sinulta, lunastamme autosi mahdollisen loppuvelan ja hoidamme muut hallinnolliset asiat. Teemme auton ostamisesta ja myymisestä sinulle mahdollisimman vaivatonta!

Auton tiedot

Yhteystiedot